Hem Om oss Tjänster Kontakt

_07_dsc_5546.jpg

Byggmästare och certifierad kontrollansvarig
078.png

Burseryds Bygg AB startades för snart 30 år sedan och ägs av Jan Tollmyr. Jan har under alla dessa år arbetat aktivt som snickare och byggmästare i företaget. Han har också arbetat som kvalitetsansvarig under många år. När reglerna i Plan- och bygglagen ändrades 2011 blev Jan, efter vidareutbildning, kontrollansvarig. Certifieringen hos SP-SITAC blev registrerad 2013 .

Jan har lång erfarenhet av praktiskt arbete med alla typer av byggnationer. Detta är till fördel när han som kontrollansvarig ska hjälpa dig med din nybyggnation.

Jan säger om sin kompetens:

”Min skola som byggarbetare började egentligen redan när jag som tonåring fick jobb på skolloven hos min dåvarande granne och mentor Erik Jehander som hade byggfirma. Jag glömmer aldrig det första sommarjobbet då jag fick vara med om att byta tak på Burseryds kyrka. Jag var då 14 år! Efter alla dessa år i byggbranschen vet jag hur man ska bygga och vilka regler som gäller!”

Vi åtar oss arbete inom närområdet i Småland/Västergötland, Halland samt Göteborg och Bohuslän.

Copyright Burseryds Bygg AB      E-post: info@burserydsbygg.se      Telefon:  0705-550287       Webansvarig: Annika P3n KB       Senast ändrad: 2019-09-24